Så här lägger du till appar i en smart TV

By | March 12, 2021

Detta tar dig till skärmen Mina Swefilmer appar som visar alla appar som laddas i förväg, samt tillgång till appar i andra kategorier som nyheter, mest populära, video, livsstil och underhållning.

Om du ser en app som inte finns i Mina appar, men du vill lägga till den, välj ikonen för den appen i en av kategorierna av appar (exemplet är det mest populära ). Detta tar dig till appens installationssida, som också ger information om vad appen gör, samt några skärmdumpar som visar hur appen fungerar.

Om du inte ser programmet du vill ha i de officiella kategorilistorna kan du se om det är tillgängligt i Samsung Apps store med funktionen “Sök”. Om du vill söka efter ett program väljer du förstoringsglaset längst upp till höger på en programmenyskärm.

Välj önskat program och välj sedan installera .

När programmet är installerat uppmanas du att öppna det. Om du inte vill öppna appen, lämna bara menyn och öppna den senare än mina appar.

Om du äger en Samsung Smart TV från 2014 eller från ett tidigare årsmodell kan menysystemet på skärmen se annorlunda ut. det kan också finnas variationer i de steg som används för att lägga till program.
Använda LG App Store

LGS smarta TV-apparater använder webOS-plattformen, som inkluderar applikationshantering. Som med många smarta TV-apparater innehåller LG ett paket med förinstallerade strömmande appar som visas på startskärmen.