Innan du köper en Android IPTV Box: Ska du veta detta!

By | October 16, 2019

Android IPTV-boxar blir mer och mer populära, det är ett faktum. Människor kan fortfarande vara mycket skeptiska: Hur fungerar de? Kan de fortsätta att ge så bra innehåll? Vi tror att svaret på detta är en mycket stor Ja Internet-TV är här för att stanna och kommer att bli bättre och bättre som tiden går. Om Apple investerar i Internet-TV måste det finnas något i den.

Omvälvande teknik

Lådorna kan klassas som störande teknik; En omvälvande teknik är där en ny teknik kommer och skakar upp en industri, branschen i fråga här är kabel-eller satellitföretag.

Vi var alla tog upp med TV-kanaler. Oavsett från vilken leverantör vi registrerade dig med, skulle vi använda fjärrkontrollen och snärta mellan kanalerna. Hur många gånger har vi förbannar att, som Bruce Springsteen skrev, “det finns 57 kanaler och Nothin ‘ On”?

Det var då och detta är nu, när något nytt knackar mycket början på by. När allmänheten öppna som genom och låt en Android TV box (även känd som en smart IPTV-box) i sina liv, bara vänta och se hur hem underhållning kommer att förändras, och hur trevlig TV kommer att bli igen.

Föreställ dig en värld av TV eller musik med en knapptryckning. Även om det är otänkbart för några år sedan, nu med bredband blir bättre och bättre världen av TV och musik kan nu vara i varje hem: TV och musik där du väljer innehåll, där du väljer vad du ska titta på när du vill; Du kommer inte bara att befälhavaren på fjärrkontrollen, men direktören för tittande innehåll.

Även om du inte är på humör för TV eller musik kan du också använda din Android TV-box för att förvandla din TV till en gigantisk bildskärm där du kan surfa på Internet, läsa nyheter på nätet, handla på nätet, kontrollera dina sociala medier , skicka e-post eller gå vilse i en värld av You Tube. Världen är ditt ostron.