Bästa ecigg butikerna i Sverige

By | January 29, 2020

De bästa ecigg butikerna i Sverige är enligt mig https://www.eciggkedjan.se/ och en hemsida som heter https://vape.se/e-cigaretter/, där du kan hitta massa billiga ecigaretter online. För dig som vill köpa ecigg så tycker jag att du ska handla på nätet, då det oftast är där som du kan få bästa pris.

Men det är klart att du också kan hitta butiker som är i fysisk form, men det är få av dem som kan erbjuda samma billiga pris som det butikerna som finns på nätet. Det beror ju främst på att en fysisk butik måste bemanna sin butik med personal, vilket kostar mycket för en butik. Utöver detta så kostar en fysisk ecigg butik mycket mera än än digital e-handel ecigg butik på nätet.

Vad är en ecigg?

En ecigg är gjord utav batteri, coil och en tank. Det som händer är att du måste hälla ner ejuice i tanken på din ecigg, som sedan blir till ånga pga av att din coil värmer upp den. Och mycket svårare än så är det faktiskt inte, även om det finns en hel del modeller som är betydligt mer avancerade.

Men du måste också ha något som kallas för mod, som är själva saken som håller ihop alla delarna på en ecigarett. dessa finns i så kallade reglerade, eller mekaniska moddar. Vanligast typ av ecigg är är den som kallas för reglerad mod, och det som lever vaping livet väljer oftast de som är mekaniska.

Är ecigarett farliga

Nej och åter nej igen, oavsett vad du läst i tidningarna de senaste åren. Vi har själva rökt ecigaretter i flera år, och har aldrig mått så bra som vi gör nu. Det är en skam att ecigg har fått så mycket skit från tidningar och falska läkare, som inte kan ett skit om ecigg och dess hälsorisker.

Så fort det finns en storty som säljer, så börjar alla våra stora tidningar tugga samma story gång på gång. och de som får ta smällen är alla i ecigg branschen.